MENÜ
Gyertyák!

A gyertya fényt,és melegséget visz az életünkbe, erős szimbólum fizikai és átvitt értelemben is.
A lélek örök tüzét jelképezi,mely összeköttetésbe kerül általa a mindenséggel.
A tüzet mindig is szent dologként tisztelték és elismerték annak mágikus és misztikus voltát.Ha meggyújtunk egy gyertyát, az egyfajta rituális esemény is egyben,melyet már évszázadok előtt is gyakoroltak elődeink.Gyertyával gyógyítás is ősi ceremóniának számít.A gyertya fizikai állapotunkban segít újra ,és újra megújulni ,egyensúlyba hozni testi-lelki folyamatainkat.
-Ha egy gyertyát gyógyítási célra használtál,akkor más célra már nem használható az ellentétes vibráció miatt.A gyertyát nem szabad elfújni hagyni kell elégni,vagy vizes kézzel kioltani.

Színek és csakrák:

Piros:Gyökér
Narancs:Szakrális energia
Citromsárga:Napenergia
Zöld:Szív
Kék:Torok 
Viola:3.szem
Lila:Korona

A gyertya használata:

A színes gyertyák gyógyító funkcióit,sosem szabad alábecsülni!
Ha egy beteg ember szobájában gyertyát gyújtasz,az nem csak az illetőt,hanem a szobát is energetizálja majd!
Ha egy ember meghal,akkor azért gyújtunk gyertyát ,hogy a fény segítségével könnyebben megtalálja a másvilágra az utat.

Piros:A szeretet ,a szerelem az egészség és az ambíciók szimbóluma.A szenvedélyt is felkorbácsolja,valamint segít az önkifejezésben és egy új realitás megtalálásában is.

Rózsaszín:A szerelem szimbóluma,mely stimulálja a saját és mások emlékezetét, a tiszta életvitelt segíti,valamint közelebb kerülsz általa a saját érzelmeidhez is.Sikert és Igazságot hoz életedbe!

Fehér:A tisztaság és az erő szimbóluma,mely erősíti más színek energiáját.Egyensúlyt hoz az életünkbe, előre hozza a változásokat.Ha nem egy olcsó fajtát választasz,amely kormol, akkor segít megszabadítani a negatív energiáktól!

Fekete:Nagyon erőteljes energiát hordoz magában,mely megszabadít a sötét gondolatoktól.Igen hasznos például válás és más nehéz időszak után, sokkal hatásosabb,mint a fehér.A sok fekete azonban depressziót okozhat, de fehérrel,vagy naranccsal ezt a mellékhatást is kiküszöbölhetjük!

Narancs:A narancsszínű gyertyák örömet és kreativitást hoznak az életedbe,vonzóvá tesznek más emberek számára és segítenek bevonzani azokat a személyeket, állatokat,vagy akár környezetet amire vágyódsz!Ha útmutatásra vársz a karrieredben, vagy csak gyógyítani akarod magadat,akkor narancsszín a kiváló választás!

Citromsárga-aranysárga:A sárga erősíti a gondolatainkat, és segít legyőzni az akadályokat.Megismerheted általa a valódi vágyaidat, emellett növeli az empatikus és álmodozó képességeidet is!

Zöld:A növekedés és a mozgás szimbóluma, mely egyensúlyt visz a testi -lelki aurádba, legyőzi a múltat és a kívánt kalandokat is bevonzza az életedbe.A szenvedélyt és a termékenységet is segíti!

Kék:A spirituális megértés szimbóluma, mely segít kiegyensúlyozottá tenni és esszenciális segítséget jelent az üzleti életedben is.Az élet szimbóluma is egyben, különösen hatásos gyógymód gyerekek számára és gyors pénzt is hozhat a házhoz!

Szürke -ezüst:A világosság és a jövőbe tekintés szimbóluma, mely segít elmeditálni azon, hogy mi a legjobb az életedben.Egy magasabb szintű gondolkodást is lehetővé tesz és kiélezi az intuícióidat is.

Barna:A barna szín igen semleges ,az élet egyik alapvető szimbóluma,mely egyben Szent Antallal is összefüggésbe hozható, aki az elvesztett dolgok egyik védő szentje!

Viola és lila:A spiritualitás,az energia és az uralom szimbólumai, mely sikert és figyelmet hoz az életedbe, ugyanakkor segíti a belső fejlődésedet is!
 
Asztali nézet