MENÜ

A Lét rezgés. Az egész világegyetem rezeg, és minden létező saját, egyedi frekvenciájú rezgést kelt. Minden örök mozgásban van, és folyamatosan rezeg .
Az ember is rezeg, és mindenkinek a rezgésszáma egyedi. Akit mély bánat gyötör, a bánat rezgését árasztja magából, aki vidám és teljes életet él, annak megfelelő rezgést bocsát ki. Aki szeretetteljes, a szeretet rezgését küldi magából, viszont aki rosszindulatú dolgokat tesz, sötét és visszataszító rezgést áraszt.Ugyanez vonatkozik a tárgyakra és a helyszínekre is. Például vannak olyan helyek, ahol gyakran történnek balesetek, és van, ahol minden sikerül, és amely örömteli érzéseket kelt.
Minden rezeg, méghozzá a saját frekvenciáján. Az, hogy minden rezeg, azt jelenti, hogy minden hangot kelt.Az ember egy világegyetemet hordoz magában, amely egymást átfedő frekvenciával kozmikus méretű szimfóniát hoz létre.
Mindent a tudat teremt.

 

528 Hz rezgés az a csodálatos frekvencia, mely helyreállítja a sérült DNS-t. A szeretet speciális hangzását és színét látjuk a képen. 

A megfelelő rezgés közvetítése segít azonnal kinyitni a szívedet, benne a békességet és az 528 Hz rezgésű szeretet szignál sietteti a gyógyulási folyamatot.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v2CvZ6MzMX0

 

A 741Hz rezgés az ébredő intuíció és a bővülő tudat frekvenciája.
A rezgés közvetítése segíti tudatod kitágítását az ébredő intuíció befogadásához.

https://www.youtube.com/watch?v=gBrocj_s-wE&feature=player_embedded

 

Ez a rezgés a te szeretetteljes spiritualitásod ébredésében segít. A lelki ébredés folyamatában levők számára nagy segítség ez a fajta rezgés, különösen meditatív állapotban hallgatva. A 852Hz rezgés, mint lélektuning, valójában csodákat művel a személyes jólétedben.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hhHe8C6Qej4

 

 

Tobozmirigy aktiváló rezgés - 936Hz
A tobozmirigy embernél az agy közepén, a két félteke között elhelyezkedő parányi mirigy, mely a "harmadik szem" biológiai szerve. A felemelkedési folyamatban nagy szerepet játszik, ezért aktiválása rendkívül fontos.

https://www.youtube.com/watch?v=3h2mJnvRbZ8&feature=player_embedded

Asztali nézet