MENÜ

A szájpenész (orvosi nevén: soor) okozója egy gomba, a Candida Albicans. Ez a gomba az egészséges emberekben is jelen van (a bőr, a szájüreg, a hüvely- és a bélflóra területén) anélkül, hogy problémát okozna, de csecsemőknél, akiknek még nem elég erős, kifejlett az immunrendszerük, már más a helyzet, és a gomba túlzott elszaporodása szájpenészt okoz.

Homeopátiás golyácskák közül (hasonlót a hasonlóval elv alapján) a Candida albicans CH15 hígításából napi 1x5 golyócskát adagolhatunk.

A rózsaméz természetes anyag, nagyon könnyen beszerezhető patikában és belsőleg is alkalmazható.
Kis üvegcsébe adják pár száz forintért, és egy kis üveg egy alkalomra, kezelésre elegendő.
Ami  kell még hozzá az egy injekciós tubus, amibe felszívjuk a rózsamézet és amivel óvatosan befecskendezzük a hüvelybe.
Amire figyelni kell, hogy a kezelés alatt fekve legyünk végig, és emeljük fel a csípőnket, hogy a rózsaméz ne folyjon ki azonnal.
A bakteriális fertőzés mértékének megfelelően érezhetünk csípő, viszkető érzést a kezelés alatt, de kb 10-15 perc fekvés és csípőemelés után, a rózsaméz hatása tünetként csökken és elmúlik a picit kellemetlen tünet. Ezután (bio)betétet tehetünk a bugyinkba, és tehetjük napi teendőnket, mert a rózsaméz kimossa belőlünk a bacit.

Nagyon nőcis megoldásnak tartom, a természetessége miatt.

Asztali nézet